MASIGNCLEAN101

Ανοιγουν Τα Πρακτορεια Οπαπ / Το πάρτι συνεχίζεται , στρώνουν χαλί για το μονοπόλιο και ...

Ανοιγουν Τα Πρακτορεια Οπαπ / Το πάρτι συνεχίζεται , στρώνουν χαλί για το μονοπόλιο και .... Παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τις ασφυκτικά γεμάτες μεθ, η κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Στη θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με click away, στην αχαΐα με click away και click inside. Όπως είπε, από την προσεχή δευτέρα επαναλειτουργούν τα πρακτορεία οπαπ, όχι όμως τα καταστήματα οπαπ play και οι επιχειρήσεις που έχουν τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τη δευτέρα ανοίγουν. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξει και πάλι το λιανεμπόριο σε.

Το σχέδιο χαρακτηρίστηκε ως «βαλβίδα ασφαλείας» για την αποσυμπίεση του κόσμου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το άνοιγμα των. Παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τις ασφυκτικά γεμάτες μεθ, η κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Ειδικότερα τα πρακτορεία ανοίγουν τη δευτέρα 12 απριλίου και σε αυτά οι πελάτες των επιχειρήσεων θα μπαίνουν ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξει και πάλι το λιανεμπόριο σε. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης.

ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ - YouTube
ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ - YouTube from i.ytimg.com
Στην κοζάνη δεν θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου. Στη θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με click away, στην αχαΐα με click away και click inside. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των πρακτορείων οπαπ και. Τα καταστήματα στην αχαΐα θα ανοίξουν με click in shop και click away, ενώ στη θεσσαλονίκη μόνο με click away. Ωστόσο, όπως σημείωσε, θα παραταθεί η αναστολή στα opap play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης. Όπως ανακοίνωσε από 12 απριλίου επαναλειτουργούν τα καταστήματα του οπαπ, με εξαίρεση τα οπαπ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Ο νίκος χαρδαλιάς, εκτός από το άνοιγμα των πρακτορείων οπαπ, ανέφερε πως το λιανεμπόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί με click away και click inside, ενώ ανακοίνωσε πως ανοίγει το λιανεμπόριο σε θεσσαλονίκη και αχαϊά, όπως και στην υπόλοιπη χώρα.

Αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων οπαπ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων τόνισε ότι θα λειτουργήσουν επίσης από τις 12 απριλίου, με.

Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης. Στην κοζάνη δεν θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τη δευτέρα ανοίγουν. Ανοίγουν τα πρακτορεία οπαπ, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της παρασκευής ο νίκος χαρδαλιάς. Το άνοιγμα των καταστημάτων οπαπ από τη δευτέρα, 12 απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημία. Ανακοινώθηκε επίσης πως ανοίγουν τα πρακτορεία οπαπ τη δευτέρα 12 απριλίου με τους πελάτες των επιχειρήσεων να μπαίνουν ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος. Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής τα πρακτορεία οπαπ θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους την δευτέρα 12 απριλίου. Την δευτέρα 12 απριλίου 2021 μαζί με τα λύκεια και τα καταστήματα σε θεσσαλονίκη και πάτρα, ανοίγουν και τα πρακτορεία οπαπ σε όλη την επικράτεια. Από τη δευτέρα 12 απριλίου επαναλειτουργούν τα καταστήματα οπαπ με εξαίρεση τον καδ 92001202 που αφορά τα οπαπ play και τον καδ 920012 που αφορά στις υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα κερματοδέκτη. Από τη δευτέρα, τα καταστήματα στην αχαΐα θα λειτουργούν με τις μεθόδους click in shop και click away. Παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τις ασφυκτικά γεμάτες μεθ, η κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων κατά του κορωνοϊού στην χώρα μας, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των πρακτορείων οπαπ, με εξαίρεση το οπαπ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Την δευτέρα 12 απριλίου 2021 μαζί με τα λύκεια και τα καταστήματα σε θεσσαλονίκη και πάτρα, ανοίγουν και τα πρακτορεία οπαπ σε όλη την επικράτεια.

Παράλληλα ανακοίνωσε από 12 απριλίου την επαναλειτουργούν των καταστημάτων του οπαπ, με εξαίρεση τα οπαπ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Την δευτέρα 12 απριλίου 2021 μαζί με τα λύκεια και τα καταστήματα σε θεσσαλονίκη και πάτρα, ανοίγουν και τα πρακτορεία οπαπ σε όλη την επικράτεια. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης. Παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τις ασφυκτικά γεμάτες μεθ, η κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Ο νίκος χαρδαλιάς, εκτός από το άνοιγμα των πρακτορείων οπαπ, ανέφερε πως το λιανεμπόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί με click away και click inside, ενώ ανακοίνωσε πως ανοίγει το λιανεμπόριο σε θεσσαλονίκη και αχαϊά, όπως και στην υπόλοιπη χώρα.

Ανοίγουν από Δευτέρα τα ΟΠΑΠ - Αίρεται το πλαφόν των 20 ...
Ανοίγουν από Δευτέρα τα ΟΠΑΠ - Αίρεται το πλαφόν των 20 ... from www.voria.gr
Ανοίγουν τα πρακτορεία οπαπ από τη δευτέρα. Την επανέναρξη λειτουργίας των πρακτορείων οπαπ από τη δευτέρα 12 απριλίου, ανακοίνωσε ο κ. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων οπαπ με δύο εξαιρέσεις και αλλαγές στις αναλογίες των πελατών στο λιανεμπόριο. Ωστόσο, όπως σημείωσε, θα παραταθεί η αναστολή στα opap play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των πρακτορείων οπαπ και. Από την ερχόμενη δευτέρα 12 απριλίου θα ανοίξουν τα πρακτορεία οπαπ όπως ανακοίνωσε ο νίκος χαρδαλιάς, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι τα οπαπ play θα παραμείνουν κλειστά. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς στην ενημέρωση της παρασκευής για την πανδημία ανακοίνωσε πως τα πρακτορεία οπαπ θα αρχίσουν ξανά την. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης.

Όπως είπε, από την προσεχή δευτέρα επαναλειτουργούν τα πρακτορεία οπαπ, όχι όμως τα καταστήματα οπαπ play και οι επιχειρήσεις που έχουν τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη.

Όπως ανακοίνωσε από 12 απριλίου επαναλειτουργούν τα καταστήματα του οπαπ, με εξαίρεση τα οπαπ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Ειδικότερα εντός των καταστημάτων θα μπαίνει ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. Ανοίγουν τα πρακτορεία οπαπ, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της παρασκευής ο νίκος χαρδαλιάς. Η κατάσταση όμως στη χώρα συνεχίζει να είναι αβέβαιη όσον αφορά τον κορωνοϊό και τα. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς στην ενημέρωση της παρασκευής για την πανδημία ανακοίνωσε πως τα πρακτορεία οπαπ θα αρχίσουν ξανά την. Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής τα πρακτορεία οπαπ θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους την δευτέρα 12 απριλίου. Ειδικότερα τα πρακτορεία ανοίγουν τη δευτέρα 12 απριλίου και σε αυτά οι πελάτες των επιχειρήσεων θα μπαίνουν ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος. Αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων οπαπ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων τόνισε ότι θα λειτουργήσουν επίσης από τις 12 απριλίου, με. Τα πρακτορεία του οπαπ εξαιρουμένων των Ο νίκος χαρδαλιάς, εκτός από το άνοιγμα των πρακτορείων οπαπ, ανέφερε πως το λιανεμπόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί με click away και click inside, ενώ ανακοίνωσε πως ανοίγει το λιανεμπόριο σε θεσσαλονίκη και αχαϊά, όπως και στην υπόλοιπη χώρα. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων οπαπ με δύο εξαιρέσεις και αλλαγές στις αναλογίες των πελατών στο λιανεμπόριο. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξει και πάλι το λιανεμπόριο σε.

Στη θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με click away, στην αχαΐα με click away και click inside. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων οπαπ με δύο εξαιρέσεις και αλλαγές στις αναλογίες των πελατών στο λιανεμπόριο. Από την ερχόμενη δευτέρα 12 απριλίου θα ανοίξουν τα πρακτορεία οπαπ όπως ανακοίνωσε ο νίκος χαρδαλιάς, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι τα οπαπ play θα παραμείνουν κλειστά. Αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων οπαπ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων τόνισε ότι θα λειτουργήσουν επίσης από τις 12 απριλίου, με. Ο νίκος χαρδαλιάς, εκτός από το άνοιγμα των πρακτορείων οπαπ, ανέφερε πως το λιανεμπόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί με click away και click inside, ενώ ανακοίνωσε πως ανοίγει το λιανεμπόριο σε θεσσαλονίκη και αχαϊά, όπως και στην υπόλοιπη χώρα.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΣΚΑΜΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - MARTIN σκαμπό μαύρο ...
ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΣΚΑΜΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - MARTIN σκαμπό μαύρο ... from syme3.gr
Ειδικότερα τα πρακτορεία ανοίγουν τη δευτέρα 12 απριλίου και σε αυτά οι πελάτες των επιχειρήσεων θα μπαίνουν ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος. Ειδικότερα εντός των καταστημάτων θα μπαίνει ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. Το σχέδιο χαρακτηρίστηκε ως «βαλβίδα ασφαλείας» για την αποσυμπίεση του κόσμου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το άνοιγμα των. Τα καταστήματα στην αχαΐα θα ανοίξουν με click in shop και click away, ενώ στη θεσσαλονίκη μόνο με click away. Παράλληλα ανακοινώθηκαν νέες προϋποθέσεις για το λιανεμπόριο σε ότι αφορά τον αριθμό πελατών στα καταστήματα, ενώ από δευτέρα (12/04) ανοίγουν και τα πρακτορεία οπαπ. Αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων οπαπ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων τόνισε ότι θα λειτουργήσουν επίσης από τις 12 απριλίου, με. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τη δευτέρα ανοίγουν. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς στην ενημέρωση της παρασκευής για την πανδημία ανακοίνωσε πως τα πρακτορεία οπαπ θα αρχίσουν ξανά την.

Στην κοζάνη δεν θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης. Από το άνοιγμα εξαιρούνται τα πρακτορεία οπαπ play. Ειδικότερα εντός των καταστημάτων θα μπαίνει ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των πρακτορείων οπαπ και. Η κατάσταση όμως στη χώρα συνεχίζει να είναι αβέβαιη όσον αφορά τον κορωνοϊό και τα. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τη δευτέρα ανοίγουν. Την δευτέρα 12 απριλίου 2021 μαζί με τα λύκεια και τα καταστήματα σε θεσσαλονίκη και πάτρα, ανοίγουν και τα πρακτορεία οπαπ σε όλη την επικράτεια. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς στην ενημέρωση της παρασκευής για την πανδημία ανακοίνωσε πως τα πρακτορεία οπαπ θα αρχίσουν ξανά την. Διάλεξε την ημερομηνία, την κλήρωση που σε ενδιαφέρει και δες τους τυχερούς αριθμούς! Την επανέναρξη λειτουργίας των πρακτορείων οπαπ από τη δευτέρα 12 απριλίου, ανακοίνωσε ο κ. Αντίθετα παραμένει η απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην περιοχή της κοζάνης. Ανοίγουν τα πρακτορεία οπαπ, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της παρασκευής ο νίκος χαρδαλιάς. Τα καταστήματα στην αχαΐα θα ανοίξουν με click in shop και click away, ενώ στη θεσσαλονίκη μόνο με click away.

Η κατάσταση όμως στη χώρα συνεχίζει να είναι αβέβαιη όσον αφορά τον κορωνοϊό και τα πρακτορεια οπαπ. Το άνοιγμα των καταστημάτων οπαπ από τη δευτέρα, 12 απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημία.
Share This :